Doe mee met Rooilijn!

Rooilijn wordt gemaakt door en voor professionals in de vakwereld van de ruimtelijke ordening en de gebouwde omgeving. Ook jouw bijdrage is meer dan welkom.

Deel jouw verhaal
Rooilijn nodigt onderzoekers, adviseurs, beleidsmakers, strategen, wetenschappers en studenten van harte uit om een artikel te schrijven!

Wil je een relevant onderzoek aan een breder publiek presenteren, heb je een pasklare analyse van een praktijkprobleem of heb je een mooie scriptie geschreven die een breder publiek verdient? Zomaar een paar redenen om een publicatie in Rooilijn te overwegen!

Om (potentiële) auteurs op weg te helpen in de huisstijl van Rooilijn hebben we een aantal aanwijzingen voor auteurs op papier gezet. Lees ze zorgvuldig door en stuur dan de opzet van je artikel naar info@rooilijn.nl. De redactie neemt dan contact met je op. We kijken uit naar jouw verhaal!

Redacteuren
Rooilijn is ook altijd op zoek naar redacteuren die het leuk vinden om hun kennis en expertise in te zetten voor het vakgebied. Als redactielid denk en help je mee aan de kennisuitwisseling en het debat in de ruimtelijke ordening en de gebouwde omgeving. Onder andere door mee te denken bij en het becommentariëren van concept-artikelen. Heb je interesse? Laat het ons weten via info@rooilijn.nl en sluit je aan bij een enthousiaste groep vrijwilligers.